15 Juni, 2024

 

 
 
 

Vraag gesprek aan

LG NeON 2

LG 320-330 NeON 2 zonnepanelen

 

Dit is wat ons betreft het beste paneel op de Nederlandse markt dat nog enigszins betaalbaar is. Er is ook nog de Sunpower, maar die vinden we veel te duur. Met de LG bent u met de 320 niet zo aantrekkelijk uit, en met de 330 bijna net zo krachtig. Als u LG zonnepanelen voor uw huis overweegt, zijn er een aantal dingen die u eerst in gedachte moet houden.

 

LG NeON 2 zonnepanelen zijn top panelen

 

Korea's LG Electronics startte in 1958 en wordt nu beschouwd als een van de beste consumentenelektronica fabrikanten en zonnepaneelmerken ter wereld. In juni 2015 kreeg LG Solar de prestigieuze Intersolar-prijs voor de LG NeON ™ 2 zonnepaneel met Cello technologie. LG Solar ontving de prijs op de internationale beurs Intersolar 2015 in München. De belangrijkste voordelen van de LG Solar NeON op een rij:

• Bekroond met Top Brand PV Modules 2015 in het Verenigd Koninkrijk, Benelux, Duitsland (EUPD Research).

• Zeer efficiënte panelen produceren meer vermogen per paneelgrootte - tot 330 Wp paneeluitvoer (LG NeON 2).

• 12 jaar productgarantie (10 jaar + 2 jaar) (LG NeON 2).

• 25 jaar lineaire prestatiegarantie garandeert ten minste 80,2% stroomuitgang tegen het einde van het 25ste jaar.

• LG Solar Mono X Black modules integreren mooi in het uiterlijk van uw dak - meer visueel aantrekkelijk dan conventionele zonnepanelen.

 

 

Extra overweging LG NeON 2 zonnepanelen

 

Met al deze positieve onderscheidingen klinkt LG Zonnepanelen als een geweldige optie voor uw zonnepaneelsysteem, maar er zijn drie dingen die u ook moet overwegen:

• LG Solar panelen bieden een efficiëntie van maximaal 19,5%, vergeleken met Sunpower die tot 21% komt. Als uw budget beperkt is, is de beste keus waarschijnlijk buiten uw prijsklasse. De hoge efficiëntie komt neer op een hoge prijs en LG zonnepanelen zullen beter waar voor uw geld zijn.

• Als uw dakruimte niet te beperkt is, zijn LG zonnepanelen een kostenefficiënte keuze, omdat u genoeg panelen op het dak kunt plaatsen om aan uw stroombehoeften te voldoen tegen een redelijkere prijs. Als uw dakruimte echter beperkt is en u uw energieproductie wilt maximaliseren, is LG Solar misschien niet de beste keuze voor u. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat zonne-energie een investering is. Het aanschrijven van een geaccrediteerde installateur met ervaring in uw omgeving om u te raadplegen, zal u helpen te begrijpen welke panelen het beste rendement voor uw investering zullen leveren binnen de levensloop van uw systeem

• Zelfs als u al 100% overtuigd bent van LG Solar, moet u niet te snel zijn bij het accepteren van de eerste aanbieding dat u ontvangt. Bij verschillende installateurs betaalt u uiteenlopende prijzen; zelfs voor hetzelfde product. Installateurs kopen allemaal hun producten van verschillende groothandelaren en werken met verschillende marges. Ze bieden verschillende service-niveaus, omvormers en montagemateriaal. De prijs die u aangeeft, zelfs voor exact hetzelfde product, kan variëren met honderden euro’s, afhankelijk van tot wie u zich richt.

 

Conclusie LG NeON 2 zonnepanelen

 

De beste manier om ervoor te zorgen dat u het juiste paneel voor uw huishouden krijgt tegen de beste prijs, is het vergelijken van aanbiedingen van geaccrediteerde installateurs van SGZE met ervaring in uw omgeving.